Negle

Book en tid


Negle
Shellac

Shellac er den professionelle salonbehandling, med høj glans.

Hvad er fordelene ved SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color System?
1. 14+ dages holdbarhed
2. Ingen tørretid
3. Højglans
4. Aftages pa? minutter
5. Ingen skade pa? naturneglen*

HVEM KAN BRUGE SHELLAC?
Shellac er designet til kundes der har naturnegle, som simpelthen ikke kan holde en lak på i længere tid end et par dage.

Shellac giver en langt bedre beskyttelse end almindelig lak gør.

IBX SYSTEM

IBX system er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. IBX Systemet består af 2 produkter IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglens ødelagte lag. IBX REPAIR reparerer synligt f.eks hvide pletter i neglen som kan være forårsaget af for hård eller forkert aftagning af negleprodukter eller negle som har delt sig i lagene.

IBX STRENGTHEN trænger ned i naturneglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler. Når neglene har været behandlet IBX STRENGTHEN eller IBX REAPAIR OG STRENGTHEN ligger der ikke noget synligt produkt på neglene som skal tages af eller balanceres. Behandlingen kan gentages efter behov. Evt. ved ny pålægning af f.eks Gel Polish hver 2.-3. uge. Ved meget skadede negle kan IBX SYSTEM behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks. 4 uger


CND VINYLUX™

Første Long Wear Polish med styrkende keratin for sunde og stærke naturnegle

CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish er et prisvindende 2-trins system med indbygget base coat og en hurtig påføring med den kurvede pensel, 8 1/2 minuts tørretid og let aftagning. Det er den første Long Wear Polish med plejende egenskaber (styrkende keratin, vitamin E og Jojoba olie), som sikrer sunde og stærke naturnegle. VINYLUX™ Long Wear Top coat hærder i naturligt dagslys takket være en avanceret teknologi, der giver ekstra styrke og holdbarhed. CND™ VINYLUX™ er skabt uden formaldehyd, toluene, DBP, formaldehyd resin, camphor, xylene og parabener.

Hvad kan du forvente af VINYLUX™ systemet
- Long Wear Polish: Smukke, keramisk forseglede, langtidsholdbare lakeringer, der ikke skaller og som er lette at påføre og aftage.

- 2-trins system: Base coat er indbygget i farven.

- Gel-like shine: Smuk Gel-like shine takket være avanceret fotoinitiator-tekonologi.

- 8,5 minutters tørretid: Luftørrer til et fejlfrit resultat på kun 8,5 minut.

- Stærkere naturnegle: Indbygget complex med E-vitamin, Jojoba olie og styrkende keratin som sikrer stærke, fleksible og sunde negle.
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag Lukket
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 13:30
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com